Beoordelingen van Noew Thoear Thorn

Recente recensies

5.0
Frank Loyen
28 november 2022

Lekker en goed warm en mooi op tijd.

Milou van Son
17 november 2022

Helaas werd het eten bij de overburen geleverd. Eten was goed :)

Frank Loyen
9 november 2022

Helemaal top

Claudia
6 november 2022
Miranda Drenth
4 november 2022
Bestelling jwt
4 november 2022

Frietjes waren slap dit keer en bezorging was 30 tot 45 min later!

Reactie van Noew Thoear

Helaas hadden wij het vandaag extreem druk en was het op momenten veel te druk om alles optijd weg te werken, onze oprechte excuses hiervoor!

Ria Bakker
29 oktober 2022

Ben ontzettend tevreden, online bestellen in geweldig! Wat een harde werkers in jullie zaak, top👍👍vriendelijke bediening, heeft heerlijk gesmaakt, goede kwaliteit, ik kom graag bij jullie terug👍👍

Robert
20 oktober 2022
Kevin
15 oktober 2022

Super ! Snelle bezorging

Danielle
9 oktober 2022

Snelle bezorging en het is heel fijn dat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden en we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjally
5 oktober 2022

Erg lekkere frietjes, een tip: Friet met truffel mayo, nog gesmolten kaas er over heen

erik
3 oktober 2022

De friet mag beter doorbakken worden is de laatste tijd niet zo geweldig

Bart
17 september 2022
Cindy Kasius
11 september 2022

Iedereen zei dat het lekker was!!! Dus weer niks te klagen. En fijn op tijd, doordat je een tijd kunt invoeren. Zeker op zondag kan het wel langer duren en zeker rond etenstijd. Maar als je een tijd afspreekt, gaat dat prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
5 september 2022

Friet was slap.

Pierre michiels
5 september 2022

Wachttijd van meer dan 1 uur Is naar mijn mening erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel voor uw reactie, door de aanhoudende drukte met bezorgen en het personeelsgebrek wat bijna overal speelt zijn soms de wachttijden wat langer, onze excuses hiervoor!

Harm
29 augustus 2022
Bert
27 augustus 2022

Goed geregeld en goede kwalitet

Jacqueline
19 augustus 2022

Complimenten voor de bestelling! Overheerlijke schnitzel met champignonsaus frietjes en salade, super lekker en goed verpakt! En dat voor die prijs echt dat vind je nergens meer. Chapeau!

Cindy Kasius
18 augustus 2022

inmiddels al aantal keer besteld, paar keer iets vergeten, maar super opgelost...

Harm
16 augustus 2022
Nelly
13 augustus 2022

Het eten was heel lekker en goed verzorgd compliment

Coraline
8 augustus 2022

Als we weer eens met onze camper in Thorn zijn dan verwennen we ons altijd met een lekkere maaltijd! Heerlijk! Exact op tijd, goed warm en heel lekker wordt die dan bezorgd tot aan onze deur. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Larissa
1 augustus 2022

Snelle levering, lekker en krokante frietjes. Veel keuzes in snacks/burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jong
29 juli 2022

Het was heerlijk! En op tijd en warm bezorgd. Top !

Ittervoort
28 juli 2022

Zoals altijd heerlijk en vers uit het vet bij aflevering!!

Cindy Kasius
25 juli 2022

1ste keer besteld. Heerlijk gegeten, temperatuur goed. uur wachten, maar het was dan ook etenstijd. Een aanrader en ik ga zeker vaker bestellen!!! Prijs/Kwaliteit is meer als goed... 13 euro voor een compleet menu met schnitzel champignonroomsaus, friet, salade en een blikjes fris! Erg goedkoop vind ik met de prijsstijgingen van energie en ingrediënten etc.

Frank Loyen
24 juli 2022

Bezorgd in heel helemaal top. Alles lekker warm en lekker

Sjeufke
11 juli 2022

Bezorgd in heel, helemaal top

M.
1 juli 2022

Eten bezorgd op vakantiepark Maasresidence. Goede service en lekker eten!

E.Caenen
30 juni 2022

Alles was heerlijk, alleen de schnitsel dreef in ‘t vet. Was een klein kopje vol met vet toen we dit omgeschud hadden.

Bart
20 juni 2022

Was heerlijk!!

Reactie van Noew Thoear

Dankjewel!

M van Helden
19 juni 2022

Vond het erg lang duren voor het werd bezorgd. Ruim 1 uur. Als ik dit bij het bestellen had geweten had ik dit niet gedaan. Mayo al op de friet. Dit zorgde voor slappe friet bovenop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Helaas kunnen wij niet meer dan 3 bezorgingen per keer wegrijden, momenteel is het enorm druk met bezorgen en daardoor kunnen de tijden inderdaad soms wat langer zijn! Onze excuses hiervoor!

Piet
14 juni 2022

Vooralsnog geen minpunten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Zoiets horen wij natuurlijk graag! Dankuwel

Dijkstra
11 juni 2022

Heerlijke goed warme friet met lekkere snacks. Jammer dat zo snel mogelijk een uur is.

Reactie van Noew Thoear

helaas door drukte met bezorgen kan de wachttijd iets langer uitlopen dan normaal, onze excuses hiervoor!

Froukje Enninga
5 juni 2022

👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

:)

Irms
26 mei 2022

Lekker gegeten en goed warm met een snellere levering dan indicatie.

Reactie van Noew Thoear

dankuwel!

Carola
26 mei 2022

Heerlijk eten,Goed warm, Super qualiteit , Snelle bezorging, ,vriendelijke bezorger. Ga zo door.

Reactie van Noew Thoear

dankuwel!

An
24 mei 2022
Reactie van Noew Thoear

:)

Shaar
23 mei 2022

Friet en loempia's waren een beetje slapper als normaal. Verder smaakte alles goed en werd het snel en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
22 mei 2022

Snel bezorgd en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
20 mei 2022
Irene
16 mei 2022

Grote bestelling geplaatst op de website, snelle bezorging van de lekkere frieten en snacks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

dankuwel!

Lenaers
15 mei 2022

Heerlijk, en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
15 mei 2022

Warm, smakelijk en op tijd gebracht!

Peter
12 mei 2022

Donderdag, schnitzeldag. Heerlijk. Verse salade, een feest voor je tong. Nog nooit teleurgesteld.

EC
12 mei 2022

Alles was heerlijk behalve de frietjes, deze waren erg hard gebakken.

Shrn
8 mei 2022

Het eten was snel en op tijd bezorgd. De bestelling was compleet en nog goed warm. Lekkerste satesaus ooit. Voor het 1 hier besteld, maar zeker niet voor de laatste keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo Stratermans
6 april 2022
Crooltje
3 april 2022

Weer heerlijk eten gehad . Geleverd door een vriendelijke werknemer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manita van Bergen
3 april 2022
S en F
1 april 2022
Gerty
29 maart 2022

Vandaag waren de frieten wat melig in tegenstelling tot andere keren dat ze mooi goudbruin en wat knapperig waren, jammer.

Trudy Laurijssen-Chantrel
25 maart 2022

Een bestelling online geplaatst en op gaan halen. Super lekker en stond al keurig klaar. Een aanrader om daar friet te halen!

Linda
20 maart 2022

Super lekkere frietjes! Klantvriendelijk personeel!

Roger Joosten
15 maart 2022

Friet was wat aan de slappe kant. Mag wat langer gebakken worden de volgende keer

Carmen
14 maart 2022

Heerlijke frietjes en snacks en fijne service

Karien van der Borgh
12 maart 2022

Alles weer oke

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel!

Mark
10 maart 2022

Jammer dat alles ineens flink duurder is geworden, zal daardoor niet zo snel meer bestellen.

Reactie van Noew Thoear

Goedeavond, De prijzen zijn nogsteeds hetzelfde en er is geen verhoging geweest

Peggy Lenaers
7 maart 2022

Lekkere friet, goede snacks, en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
6 maart 2022

Heeft helaas erg lang geduurd. Hoorde dat het door 4 corona gevallen ging, daar kunnen jullie niets aan doen. Super dat ik bedrag terug kreeg voor het lange wachten. Dit bedrag maak ik over voor Oekraïne. Zal zeker weer bij jullie bestellen. Kwaliteit is super, was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
5 maart 2022

Alles perfect

Martin
4 maart 2022
Bart
3 maart 2022
Roza
2 maart 2022

Keurig netjes en op tijd geleverd!

Hans Wassenberg
1 maart 2022

Op de boerenfriet zat niet veel spekjes uien en champignons

Nicky
28 februari 2022

Vriendelijke bezorging carnavalsgetrouw in kippenpak. Friet was lekker!

Fam Eurlings
27 februari 2022

Lekkerste frieten in de omtrek. Ook de beste kwaliteit, een echte aanrader.

Désirée Haarsma
27 februari 2022

Zoals gewoonlijk top!

Bob
26 februari 2022

Super snelle bezorging en lekker eten.

L cox
25 februari 2022
Manuela Joris
21 februari 2022

De frietjes waren top en precies goed gebakken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel! :)

Martin
20 februari 2022
Reactie van Noew Thoear

:)

Irene
12 februari 2022

Verwacht bezorg moment 18.35 terwijl besteld om 17.30 en bezorgd 18.59 dat kan beter lijkt me hadden cola zero besteld kregen coca cola. Beetje jammer. Het eten was verder prima!

Reactie van Noew Thoear

Sorry voor de vertraging die uw bestelling heeft opgelopen, vandaag was extreem druk en helaas ziektegevallen onder de collega’s, wij sturen u een email met een passende oplossing! Nogmaals onze excuses

Fam. Gielen
12 februari 2022

We zijn normaal gezien erg tevreden over de hele procedure. Een paar weken geleden misten we een gehaktbal speciaal. Geen probleem, kan altijd gebeuren en hebben we er ook geen melding van gemaakt. Helaas misten we gisteren een Crizly met curry. Ook dat kan gebeuren, maar we willen dit wel even melden. Bij deze. Verder was alles weer erg goed en lekker.

Reactie van Noew Thoear

Zou u dit bij de volgende bestelling willen melden en deze niet bestellen maar bij de opmerkingen erbij zetten? Dan doen wij deze voor u erbij!

J R
5 februari 2022
Reactie van Noew Thoear

:)

Jim
4 februari 2022

Top service! En top kwaliteit!

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel!

Kim Reemers-Erren
31 januari 2022

we hadden 2x Ribster burgerMild besteld. maar erzaten geen uienringen erop en maar amper bacon erop. terwijl de vorige keer echt super was. en lekker. nu viiel het een beetje tegen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrian
24 januari 2022
Reactie van Noew Thoear

:)

Wilma van de Velde
24 januari 2022

Onze schotels waren weer heerlijk, alleen een tip mss is een andere salade voor wat variatie. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harm
23 januari 2022
De pin
23 januari 2022

Geweldige zaak en heerlijke friet en snacks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel! Dat horen wij natuurlijk graag!

Paul
23 januari 2022

Lekker eten dat snel werd bezorgd en toen bleek dat per abuis iets ontbrak, werd dit razendsnel en zonder discussie nagebracht met welgemeende excuses. Top

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel! 😀

Denniz
22 januari 2022

Eten is goed, bezorging snel

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel!😀

Judit
21 januari 2022
S en F
21 januari 2022

Top dat jullie zo snel mogelijk hebben bezorgd!

Reactie van Noew Thoear

Graag gedaan :)

Carola
20 januari 2022

Snelle levering. Vriendelijke bezorger. Lekker eten en zeker nog goed warm. Was onze 1ste keer ,maar zeker niet de laatste . Chapeau.

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel! Dat horen wij natuurlijk graag van nieuwe klanten!

Jan Penning
14 januari 2022

Zou de hete kip toch iets anders bereiden 🙂

Reactie van Noew Thoear

Wij staan altijd open voor verbetering van onze producten en suggesties!

Karien van der Borgh
10 januari 2022

Zoals altijd was alles weer perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel!

Harm
10 januari 2022
Joost Jansen
9 januari 2022

Weer heerlijk gegeten, snel geleverd en heel erg fijne extra service gekregen. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Service staat bij ons op nummer 1!

Robert
9 januari 2022
liza cox
3 januari 2022

Super snel en alles netjes verzorgd en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

:)

liza cox
1 januari 2021

erg lekker netjes verzorgd en een snelle bezorging

Reactie van Noew Thoear

:)

Peter jacobs
27 december 2021
Laurens
25 december 2021
Frissen
21 december 2021

De keer hiervoor hebben wij lang op onze bestelling moeten wachten, dit kan natuurlijk een keer gebeuren. De mensen van Noew Thoear hebben dit uitstekend opgepakt. Een mailtje gekregen met de verontschuldigingen en een klein extraatje.. Wij hebben daarop een mail terug geschreven om aan te geven dat het niet nodig was geweest en dat zoiets altijd kan gebeuren. Daarop kregen wij bij deze bestelling nog een extraatje erbij. Het eten was zoals gewoonlijk erg goed en van dat extraatje hebben wij ook nog eens genoten ;-) Dit nog niet eerder meegemaakt ( elders)... Hiervoor een groot compliment voor de medewerkers en medewerksters van Noew Thoear ;-) \m/

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel! Als er fouten worden gemaakt moeten deze ook worden opgelost natuurlijk!

Corina Hermans
20 december 2021
Astrid
19 december 2021

Op afgesproken tijd. Goede kwaliteit

Reactie van Noew Thoear

:)

Li Chan
19 december 2021

Geweldig lekkere hamburgers, patat en kalfskroketten, goed warm en snel bezorgd. Leuk dat we een ijstaart kregen als kerst kadootje.

Reactie van Noew Thoear

:):)

Nathalie Cloudt
18 december 2021

Super kwaliteit, echt lekker eten, snelle bezorging, vriendelijk personeel!

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel!

Lion
17 december 2021

Supersnel bezorgd, eten was nog goed warm en van prima kwaliteit.👍

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel!

Wilma van de Velde
13 december 2021

Bestelling kwam niet op de aangegeven tijd, een half uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dat spijt ons enorm. Wij gaan hiermee aan de slag. Als het goed is heeft u per E-mail een kortingscode van ons mogen ontvangen. Wij hopen dat u het vertrouwen in ons terug krijgt

Erik Jeurissen
6 december 2021
j
3 december 2021
Eveline
2 december 2021

Netjes op tijd geleverd zoals altijd. Snacks waren top, de frieten waren te hard gebakken vandaag. Jammer, niet gewend van NoewThoear.

Reactie van Noew Thoear

Oeps, dat is inderdaad niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor, wij zullen er op letten!

Sven
2 december 2021

Bezorging netjes op tijd. Eten nog goed warm en erg lekker!

Reactie van Noew Thoear

Toppie!

Fam. Deneer
1 december 2021

lekker en op tijd bezorgd

Reactie van Noew Thoear

Super!

Paul Van den Heuvel
27 november 2021

Bestelling snel en correct bezorgd en heel erg lekkere snitzels 👍

Reactie van Noew Thoear

Hmmm, super!

Spaai
21 november 2021

Heerlijk

Reactie van Noew Thoear

:)

Harm
21 november 2021

Jammer dat ze de saté saus zijn vergeten maar het eten was zoals gewoonlijk perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dat spijt ons heel erg. Bedankt voor jullie vertrouwen

Peter
21 november 2021

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel en de afhaalservice werkt perfect. Gewoon top!

Reactie van Noew Thoear

Helemaal super, dankuwel!

Bart
18 november 2021
Franca Eurlings-Tonnaer
14 november 2021

Top prijs-kwaliteit verhouding, zeer lekkere friet en snacks, aanrader.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig, danku!

Désirée
14 november 2021

Blijft heel goed. Altijd blij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig, danku!

Jaqueline
13 november 2021
Bart
11 november 2021

Heerlijk en goede service!!

Reactie van Noew Thoear

:)

Dm
5 november 2021

Perfecte bezorging, heerlijk eten!

Reactie van Noew Thoear

Danku!

Corrie van Mol
4 november 2021

Was erg lekker en vriendelijke mensen

Reactie van Noew Thoear

Heel erg bedankt!

Mir
1 november 2021

Ik ben altijd zeer tevreden over het eten maar vandaag helaas niet. De kapsalon was echt niet lekker, in alle ingrediënten zaten geen smaken...zelfs met de toegevoegde knoflook saus kreeg ik het eten niet op smaak... het was ook erg droog....zelfs geen zout op de friet terwijl ik dit wel had aangegeven. Het vlees was echt smaakloos..... Helaas heb ik het niet opgegeten.....zonde van het geld. Ik bestel dit gerecht niet meer.... hopelijk kunnen jullie het gerecht beter op smaak brengen.....

Reactie van Noew Thoear

Bedankt voor de feedback, echter is dit de eerste keer dat wij dit krijgen te horen. Wij gaan hier mee aan de slag!

NC
17 oktober 2021

Altijd erg lekker en snelle levering! Top service dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig, bedankt!

Roel
17 oktober 2021

Erg snelle bezorging, lekker eten en netjes ingepakt.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!

Harm
9 oktober 2021
Bart
7 oktober 2021
Erven
3 oktober 2021

Super lekker. En zeer vriendelijke snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!

Denise
28 september 2021

Zoals altijd was het eten en de bezorging weer prima in orde. Helaas weer het bestelde potje mayo niet aanwezig bij bezorging. Verder altijd tevreden

Reactie van Noew Thoear

Oeps, dat is zeker niet de bedoeling. We zullen er op letten! Bedankt voor het vertrouwen

Pierre Michiels
27 september 2021

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Toppie!

M.peeteres
23 september 2021

ondanks de drukte heerlijk verse frietjes en de rest ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Fijn om te horen!

Désirée Haarsma
20 september 2021

Zoals we gewend zijn; altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!!

verhoeven
16 september 2021

Bedankt weer voor de goede service en heerlijke burgers, ga zo door😀

Reactie van Noew Thoear

Geweldig, bedankt!

verhoeven
13 september 2021

bedankt weer voor de snelle bezorging en lekkere gerechten, ga zo door👍🏻

Reactie van Noew Thoear

Júllie bedankt!

Pierre michiels
13 september 2021

Oke snel en goed (lekker)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!

Helga
12 september 2021

Alleen was de bestelling niet compleet, paar keer gebeld ,gemaild en op alles geen reactie. Erg jammer.

Reactie van Noew Thoear

Oei, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij gaan contact met u opnemen. Excuses voor het ongemak!

E.C.
11 september 2021

Snelle levering en alles lekker warm. En natuurlijk top kwaliteit!

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!! Hier doen we het voor

Arjan
11 september 2021

Snelle service en lekker gegeten. Gaan zo vaker eten bestellen.

Reactie van Noew Thoear

Welkom bij de club! Heel erg bedankt

Annemieke
11 september 2021

heerlijk eten

Reactie van Noew Thoear

Super!

Vienna Gremme
8 september 2021

Supersnelle bezorging en vriendelijk contact!

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!! Hier doen we het voor

verhoeven
6 september 2021

Altijd keurig netjes bezorgd en heerlijk eten, ga zo door👍🏻😀

Reactie van Noew Thoear

Super, heel erg bedankt!

Irma
29 augustus 2021

Ruim assortiment, lekker, sneller dan aangegeven en goed warm. Dankjewel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig om te horen, hartstikke bedankt!

Jo
29 augustus 2021

Alles naar wens verlopen.

Reactie van Noew Thoear

Super!

Gerrie
28 augustus 2021

Friet goed, kroketten veel te slap. Helaas niet de eerste x. Zijn niet vast te houden. Zakken/vallen helemaal uit elkaar.

Désirée Haarsma
27 augustus 2021

Wederom top!

Reactie van Noew Thoear

:)

Annemieke
27 augustus 2021

Top!

Reactie van Noew Thoear

:)

Angelina
17 augustus 2021

Zeer lekker en nog zeer warm en netjes op tijd bezorgd

Reactie van Noew Thoear

Super, bedankt!

Arno
17 augustus 2021

Super lekker En snelle bezorging

Reactie van Noew Thoear

Geweldig, dankuwel!

Dan
16 augustus 2021

Snel geleverd.

Reactie van Noew Thoear

Top!

Patrick evers
15 augustus 2021

De frieten waren niet helemaal gaar. Ze waren slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Oei, dat is absoluut niet de bedoeling. Wij hopen dat dit niet meer zal voorkomen. Onze oprechte excuses hier voor.

Wl koopman
15 augustus 2021

Goede kwaliteit en smaakvol. Bezorging precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!!

PP
12 augustus 2021
Tjally
10 augustus 2021

Lekker en genoeg frietjes! Altijd eerder geleverd als verwacht

Reactie van Noew Thoear

Super!

jan
7 augustus 2021

Snel en correct gebracht....Frites en snacks ,waren perfect . bestel zeker weer .

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!!

Yvonne
7 augustus 2021

Wij vonden de friet vanavond veel minder goed gebakken dan vorige keer, het leek wel of er veel vet in zat!

Reactie van Noew Thoear

Oei, dat is absoluut niet de bedoeling! Onze oprechte excuses hiervoor, hopelijk gaat dit niet meer voorkomen.

Wl koopman
5 augustus 2021

Zeer smakelijk en goed verzorgd en goed op tijd bezorgd

Reactie van Noew Thoear

Toppie :)

Francois/susanne
3 augustus 2021

Echt super snel bezorgd en netjes verzorgd. Ruime porties! Heel erg tevreden!

Reactie van Noew Thoear

Geweldig, dankuwel!

Marjo
3 augustus 2021

Supersnelle bezorging en echt alles was van een zeer goede kwaliteit

Reactie van Noew Thoear

Super!!

Smeets
1 augustus 2021
Wilma
1 augustus 2021

De boerenschnitzel was heerlijk, de frites en grove frikandel speciaal ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super! Heel erg bedankt

E.
30 juli 2021

Heerlijke friet en snacks, ontvangen op ‘t tijdstip zoals aangegven en nog super warm. Top service !

Reactie van Noew Thoear

Helemaal geweldig, dankuwel!

Nathalie Cloudt
24 juli 2021

Heel erg lekker gegeten en super snel thuis bezorgd, echt top!

Reactie van Noew Thoear

Super, bedankt!!

Miranda
21 juli 2021

Wat een goede thuis bezorg service!! Altijd vriendelijk en optijd! Gaan wij vaker gebruik van maken.

Reactie van Noew Thoear

Dat vinden wij geweldig om te horen! Super bedankt en welkom bij de club :)

verhoeven
20 juli 2021

Bedankt voor de top service en lekkere gerechten

Reactie van Noew Thoear

Jullie bedankt!

Bart
19 juli 2021

Heerlijk!!

Reactie van Noew Thoear

:)

van der Borgh
19 juli 2021

Alles weer TOP !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

:)

Joris
13 juli 2021

Het was wel lekker maar voor €5,50 hadden er toch wel veel meer groenten en spekjes op de boerenfriet gemogen! Het was vooral friet met een klein beetje boeren gebeuren. Eerste keer dat ik dit gerecht heb gekozen, maar dit viel me wel op

Reactie van Noew Thoear

Dat spijt ons zeer! We zullen hier op gaan letten. Bedankt voor de feedback!

Joost Jansen
12 juli 2021

Zoals altijd zijn ze sneller dan ze zelf aangeven in hun mail. En zoals altijd superkwaliteit! Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!!

Gielen
10 juli 2021
T van Komen
10 juli 2021

Lekker ,goed warm,voor de tijd bezorgd,service met extra salade heel fijn....tip zet deze op de menukaart

Reactie van Noew Thoear

Komt voor de (frieten)bakker!

Lisette
9 juli 2021
E.C.
9 juli 2021

Heerlijk warm bezorgd. Schnitzels waren ook heerlijk. Vriendelijke bezorging en levertijd zoals was aangegeven in de mail. In 1 woord : Super !

Reactie van Noew Thoear

Geweldig! Hartstikke bedankt voor deze mooie review!

Joris
4 juli 2021

Heerlijk gegeten! We hadden besteld en er stond een tijd gemeld dus het zou even duren! Tring, 15 min. later was de bestelling er al! Surprise😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dat is nog eens een leuke verrassing! Bedankt!!

verhoeven
2 juli 2021

👍🏻👍🏻🍔

Smeets
27 juni 2021
Hj
27 juni 2021
smeets
23 juni 2021

top

Reactie van Noew Thoear

:)

verhoeven
21 juni 2021

😀👍🏻😋

Mario
20 juni 2021
Astrid
13 juni 2021

Goede kwaliteit. Bericht via mail als bezorger onderweg is. Levering op tijd.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!

Bart
12 juni 2021

Toppers!! 👍👍

Reactie van Noew Thoear

Jij ook!

Dionne
8 juni 2021

Heerlijke friet en burgers, veel keuze en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!!

Annie Smeets
6 juni 2021
Joosten
6 juni 2021

De frietjes waren ontzettend taai. Niet lekker. Snacks prima

Reactie van Noew Thoear

Oei, dat is niet de bedoeling! Onze oprechte excuses hiervoor!

August
4 juni 2021

Donderdag schnitzeldag De boeren schnitzel was Toppie Grote portie Bezorgtijd exact 👍

Reactie van Noew Thoear

Heerlijk he :)

An
31 mei 2021

Snel en lekker

Reactie van Noew Thoear

:)

verhoeven
31 mei 2021

Lekker en goed verzorgd👍🏻😀 en de spaarkaart is top

Reactie van Noew Thoear

Ideaal :)

Smeets
31 mei 2021

Goede gerechten! Lekker. Prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!!

Rietjens
30 mei 2021

Wederom genoten van het eten ruim voldoende mooi op afgesproken tijdstip bezorgd. Top

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!

Wilma
29 mei 2021

Mijn dochter was op bezoek. Maar ff 3 X kipsaté besteld. Haar reactie was: Wouw waar heb je dit besteld, het zag er heerlijk uit en dat was t ook. 👍👍👍

Reactie van Noew Thoear

Geweldig om te horen!!

Timmermans
29 mei 2021
Smeets
23 mei 2021

Altijd goed en lekker. Vandaag was de bestelling helaas niet compleet. Werd wel nageleefd maar toch jammer als je de sate na de friet op moet eten. En ik vraag altijd zonder zout, vandaag zat er helaas ook zout op de friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dat is niet de bedoeling, alsnog onze excuses hiervoor. Wij streven er naar dat dit niet meer zal gebeuren!

Koos de Korte
22 mei 2021

Voor het eerst de kipsaté besteld. Een tegenvaller!! Erg weinig satésaus en het belangrijkste nadeel was dat de saté gefrituurd was in plaats van gegrild. Ga I’m niet meer bestellen, jammer

Reactie van Noew Thoear

Dag Koos,, smaken verschillen gelukkig! Het enige feit wat wel geld is dat onze kipsaté wel degelijk op de bakplaat bereid wordt, Al onze specialiteiten worden bereid op de bakplaat! Prettig Pinkster weekend!

Bart
21 mei 2021
verhoeven
21 mei 2021

Top en ga zo door😀👍🏻

Reactie van Noew Thoear

:)

verhoeven
18 mei 2021

Lekker en snel bezorgd, toppie👍🏻😀

Reactie van Noew Thoear

:)

Désirée Haarsma
17 mei 2021

Wederom geweldig en stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

:)

Linda
15 mei 2021

Heel lekker eten en goede service! Het enigste minpuntje is dat ik voor de 2e keer een grote friet oorlog heb besteld voor 4,10 euro en dat het bakje maar tot het randje gevuld is , dat vind ik geen grote friet en ook niet het geld waard , zie dit als goede kritiek en hopelijk doen jullie er iets mee . Verder heel tevreden over jullie zaak !!

Reactie van Noew Thoear

Bedankt, wij gaan er zeker op letten!

Harold
10 mei 2021

Toppie waa lekker

Reactie van Noew Thoear

:)

Linssen
7 mei 2021

Goed eten en snel geleverd. 👍🏻

Reactie van Noew Thoear

:)

Sylvia van den Bergh - Kievit
5 mei 2021

De snacks allemaal top Jammer genoeg de friet zacht en niet goed gebakken en dat terwijl verzocht was doorgebakken.... Eerdere bestelling de friet wel lekker Helaas deze viel enorm tegen

Reactie van Noew Thoear

Wij betreuren dit ten zeerste. We zijn dringend op zoek gegaan naar een oplossing betreft de friet. Ik ga een kortingscode voor u aanmaken!

familie oris
3 mei 2021
Rietjens
2 mei 2021

Het eten was heerlijk. bezorging op afgesproken tijdstip . Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig! Hopelijk tot snel

Pieter
2 mei 2021
Handelsonderneming C. Verstappen
2 mei 2021

Gewoon een aanrader

Reactie van Noew Thoear

Super!

Gerty
29 april 2021

Vandaag de donderdag schnitzeldag besteld. Heerlijke schnitzels met lekkere saus. Voldoende frites erbij en de salade maakte het geheel af. En dat voor €8,95. Chapeau!

Reactie van Noew Thoear

Daar doen wij het voor!

verhoeven
27 april 2021

Weer heerlijke schotels👍🏻prima

Reactie van Noew Thoear

Hartstikke bedankt!

Esther
27 april 2021
Rilana
27 april 2021

Lekkere frietjes leuke mensen en goeie service

Reactie van Noew Thoear

Super lief, hartstikke bedankt!

Gielen
27 april 2021

Zoals altijd netjes op tijd en ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

:)

Sandra Bogers
27 april 2021

De friet was niet goed gebakken. Was te kort gebakken. In de salade zat te veel saus. Ik had curry besteld en er zat mayonaise bij. Ze hebben wel gelijk curry na bezorgd. De saté en de hamburger waren wel lekker. De hoeveelheid friet was ruim voldoende. Voor 2 personen kan het de helft minder. Zonde van voedselverspilling

Reactie van Noew Thoear

Oké, bedankt

Bart
26 april 2021

Heerlijk en stipte bezorging 👍

Reactie van Noew Thoear

:)

Désirée Haarsms
18 april 2021

Was weer geweldig zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!

Ittervoort
18 april 2021

Op afgesproken tijd gebracht, een heeeel warm en lekker 👌👌👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!

Pieter
17 april 2021

Gewoon super lekker. Zelden zulke lekkere friet en hamburger gegeten.

Reactie van Noew Thoear

Geweldig om te horen, dankuwel!

Bart
17 april 2021

Geweldige service, top!

Reactie van Noew Thoear

Daar doen we het voor!

Linda Sturme
17 april 2021

Heerlijk genoten! Lekkere verse frietjes en heerlijke snacks. Tip neem eens de frikandel akropolis of oriental heerlijke combinatie.

Reactie van Noew Thoear

Die smaken inderdaad geweldig!

Dijkstra
17 april 2021

Altijd goede en vriendelijke service aan huis op afgesproken tijdstip!

Reactie van Noew Thoear

Super, bedankt!

Bjorn
12 april 2021

Eten goed en warm en bezorging optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Super!!

Juib
10 april 2021

Top eten

Reactie van Noew Thoear

:)

van der Borgh
10 april 2021

Alles weer perfect !!!!!!

Reactie van Noew Thoear

:)

Sharon
9 april 2021

Altijd lekker en heel snel bezorgd

Reactie van Noew Thoear

Danku!!

Bart
8 april 2021
verhoeven
8 april 2021

Goed verzorgd en altijd op tijd; wat wil je nog meer. Goede menukaart, ruime keuze. Ga zo door😀

Reactie van Noew Thoear

Wauw, super!! Bedankt!

Bart
6 april 2021
Harm
5 april 2021
Ton
4 april 2021

Fijne dagen Monique en Nieuw Thoear

Reactie van Noew Thoear

Bedankt Ton, tot snel!

Bart
2 april 2021
Daan
2 april 2021

Lekker eten, vriendelijk personeel! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Noew Thoear

Hartstikke bedankt en tot snel!

Franca
1 april 2021

Zeer goede kwaliteit, altijd zeer lekker!

Reactie van Noew Thoear

Geweldig, dankuwel!

maria
30 maart 2021
verhoeven
29 maart 2021

Lekkere angus beef burger, schotel zeer aan te bevelen!

Reactie van Noew Thoear

Inderdaad ook een favoriet van ons! Bedankt!

Linda Sturme
29 maart 2021

Altijd verse frieten! Aanrader!

Reactie van Noew Thoear

:)

Mireille
29 maart 2021

Vriendelijk en behulpzaam én snel! Lekkere, verse patat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dankuwel!! Tot snel!

JJLa
29 maart 2021

Mooie gemakkelijke site, snelle service en als belangrijkste...alles was erg lekker. Dit gaan wij zeker nog een keer doen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Wat een prachtige review, hartstikke bedankt!

Bart
29 maart 2021
Berry
28 maart 2021

Goed verzorgd, lekker en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Dat vinden wij geweldig om terug te lezen, bedankt!

van der Borgh
27 maart 2021

Alles was weer Super!!!!!

Reactie van Noew Thoear

Super!!

verhoeven
26 maart 2021

Altijd lekker en fijne bezorging, top!

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!!

Bart
18 maart 2021
Bart
15 maart 2021

Heerlijk!!

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!!

Rob
15 maart 2021

Vond het deze keer echt mager de friet. Zat wijnig in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Oei, mocht dit nog eens voorkomen meteen bellen! Brengen we gauw wat na.

Wolters
13 maart 2021

Snel en lekker !!

Reactie van Noew Thoear

Geweldig!!

MP
12 maart 2021

Wederom tevreden!

Reactie van Noew Thoear

Super!!

Ben Lupsen
11 maart 2021

Was top

Reactie van Noew Thoear

:)

Bart
9 maart 2021
Nikki
5 maart 2021

Lekker en tijdig bezorgd. Goede prijs/kwaliteit

Reactie van Noew Thoear

Bedankt! Fijn om te horen

Bart
4 maart 2021

Heerlijk zoals altijd!!

Reactie van Noew Thoear

:)

cn
3 maart 2021
Tinnemans
28 februari 2021

Top service en heerlijke frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

Hartstikke bedankt!

Rob
21 februari 2021

Prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Noew Thoear

:)

Jaqueline
19 februari 2021
Linda Sturme
16 februari 2021

Lekker en vers zoals altijd! Goed op tijd klaar gemaakt. Super team!

Reactie van Noew Thoear

Hartstikke bedankt!