Beoordelingen van Noew Thoear Thorn

Recente recensies van Noew Thoear Thorn

5 sterren na 80 reviews

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Super Geweldig de Bezorging en het eten. !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Je krijgt waar voor je geld Heerlijke frietjes vriendelijke mensen Goede service Ga zo door gr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren heel erg lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smullen iedere keer weer 😍

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ondanks de drukte nog snel bezorgd. En het eten was goed warm. Na een telefoontje over de bestelling vriendelijk geholpen en een andere keuze kunnen maken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Noew Thoear:Super, bedankt!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, zoals altijd

Reactie van Noew Thoear::)

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb super makkelijk mijn bestelling gedaan via de website. Het eten werd erg snel gebracht en het was heel erg lekker! Een echte aanrader!

Reactie van Noew Thoear:Geweldig om te horen, bedankt! Tot snel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, goede en snelle leverservice.

Reactie van Noew Thoear:Bedankt!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Lekkere friet.

Reactie van Noew Thoear::)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden ! Goed warm en heerlijk gegeten !

Reactie van Noew Thoear:Fijn om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!!

Reactie van Noew Thoear::)

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was veel en veel te hard

Reactie van Noew Thoear:Wat spijtig om te horen, onze oprechte excuses hier voor. Vermeld dit bij uw volgende bestelling even bij de opmerkingen, dan lossen we dit op door er iets extra's bij toe te voegen :)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewend was de kwaliteit uitstekend ,met name de goulash en zuurvlees. De bezorging binnen twintig minuten

Reactie van Noew Thoear:Geweldig, hartstikke bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze frituurpan hebben wij maar weg gedaan wij gebruiken ze toch niet meer met Noew Thoear in de nabijheid is de frietpan overbodig geworden. Alles is TOP.

Reactie van Noew Thoear:Geweldig om te lezen dit!! Super bedankt, dan zien wij ons snel weer :)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en prima kwaliteit

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen die goed communiceren. Lekkere friet en op tijd!

Reactie van Noew Thoear:Wat fijn om te horen, bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, handig te bestellen, super snelle bezorging en vriendelijk personeel

Reactie van Noew Thoear:Fijn om te horen, bedankt!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk Een dikke 10

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd:af

Reactie van Noew Thoear::)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en top kwaliteit

Reactie van Noew Thoear:Dat horen wij graag, bedankt!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en genoeg en fijn geleverd

Reactie van Noew Thoear:Mooi om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bruine frietjes en o.a. de rundvleeskroket is top

Reactie van Noew Thoear:Bedankt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet!

Reactie van Noew Thoear:Danku!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service Gezellige meedenkende medewerkers Voortreffelijk eten Enorme keus Echt een aanrader 😊

Reactie van Noew Thoear:Super lief, dankuwel!! Hopelijk tot snel :)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten super

Reactie van Noew Thoear:Dat is het voornaamste, bedankt!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld!!!!!

Reactie van Noew Thoear::)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levering

Reactie van Noew Thoear:Bedankt!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, en het is duidelijk dat onze bestelling meteen toen ie klaar was op weg is gegaan. Perfecte kwaliteit en een ruime keuze.

Reactie van Noew Thoear:Dit horen wij graag, hartstikke bedankt en hopelijk tot snel!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, levering precies op de afgesproken tijd en hartstikke lekker! Kortom voor herhaling vatbaar.

Reactie van Noew Thoear:Super!! Hartstikke bedankt

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd correct en snel uitgevoerd. De friet en de snacks waren waren van een goede kwaliteit

Reactie van Noew Thoear:Geweldig om te horen, hartstikke bedankt!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP en nogmaals TOP, bestelling wordt bezorgd door keurige jonge mensen. Mooi verpakt en Goed warm. Lekkerste frieten van Thorn en heel Maasgouw.

Reactie van Noew Thoear:Hier doen wij het voor! Hartstikke bedankt voor deze lieve reactie, tot snel!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Reactie van Noew Thoear:Dankuwel!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit..lekket eten.

Reactie van Noew Thoear:Dat horen wij graag, super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed van temperatuur! We zullen vaker van jullie diensten gebruikmaken!

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt, tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top producten en top levering

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt! Graag tot snel

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

Reactie van Noew Thoear::)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en gewoon super lekker! TOP!

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt, heel graag tot snel!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was goed en ik ben zeer snel geholpen

Reactie van Noew Thoear:Geweldig, super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

Reactie van Noew Thoear:Bedankt!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP

Reactie van Noew Thoear::)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Service en het belangrijkste lekkere Friet en Snacks. Perfect bezorgd.

Reactie van Noew Thoear:Hier doen wij het voor, hartstikke bedankt!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen gaat simpel, ruime keuze en het eten was nog goed warm. De bestelling klopte en was op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Noew Thoear:Hier doen wij het voor, hartstikke bedankt en heel graag tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op afgesproken tijd geleverd. Goed verzorgd.

Reactie van Noew Thoear:Geweldig, dankuwel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerijk gegeten, bezorging super!

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse friet, prima service. Maximale score.

Reactie van Noew Thoear:Hartstikke bedankt!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige en Goede service !!!

Reactie van Noew Thoear:Heel erg bedankt!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd aardig en netjes. Lekkere friet en snacks . Nu zelfs andalouse saus.

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt voor deze mooie reactie! Tot snel

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd topkwaliteit. Friet topa moet je eten.

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt! Heel graag tot ziens!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde.

Reactie van Noew Thoear:Hartstikke bedankt, graag tot ziens!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel bezorgd

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service ! En lekker

Reactie van Noew Thoear:Hier doen wij het voor! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

Reactie van Noew Thoear::)

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect online systeem. Friet was heerlijk gebakken. Gezinszakken werkt ook super handig.

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt!! Mooi om te lezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in een woord top

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt!! :)

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de afgesproken tijd bezorgd Warm en krokant

Reactie van Noew Thoear:Dit vinden wij heel fijn om te horen, heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 2 kleine friet speciaal besteld en betaald en 2 gewone kleine friet gekregen.. Ik dacht dat ik verkeerd besteld had maar nagekeken en toch had ik wel goed besteld.. Jammer.. Voor de rest wel lekker gegeten!

Reactie van Noew Thoear:Wat ontzettend vervelend, bij uw volgende bestelling zorgen wij voor een extraatje. Benoemd u dit even in de opmerkingen als u weer wat besteld? Excuses voor het ongemak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Noew Thoear::)

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x Friet zuurvlees met zout en mayonaise besteld, op 1 van de 2 zat geen mayonaise.

Reactie van Noew Thoear:Dat vinden wij zeer spijtig, bij uw volgende bestelling zorgen wij voor een extraatje. Excuses voor het ongemak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top lekkere hamburger aanrader

Reactie van Noew Thoear:Bedankt voor deze fijne reactie! Tot de volgende keer

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel het eten verzorg

Reactie van Noew Thoear:Hartstikke bedankt voor deze fijne reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere frietjes en snacks...snelle bezorging....super tevreden.

Reactie van Noew Thoear:Hartstikke bedankt!!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen, netjes op de hoogte gehouden van tijdstip bezorging (zelfs 10 minuten eerder dan verwachte tijd). Alles goed warm en heerlijke snacks en frites. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt voor deze leuke reactie!

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen. Veel keuze in snacks. Bestelling was om gevraagde tijdstip klaar. Helemaal top!

Reactie van Noew Thoear:Super bedankt voor deze leuke reactie!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top service Als je binnen komt voel je gelijk thuis, Fijne sfeer leuke eigenaars Heerlijke patatjes 😁😁😁

Reactie van Noew Thoear:Leuke reactie, super bedankt!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat gemakkelijk, wel jammer dat ze iets vergeten in je bestelling..

Reactie van Noew Thoear:Gelukkig hebben we dit onderling kunnen regelen en heeft u uw frikandel speciaal de keer er op mogen ontvangen :)